Goed verzekerd;
een gerust gevoel

Verzekering

In het dagelijkse leven en bij het ondernemen loop je risico’s kan er een heleboel misgaan. Dit kan grote gevolgen hebben voor je eigen gezondheid of die van je medewerkers. Of voor de toestand van je woning, bedrijfspand, wagenpark of voorraad. Vaak komen daar flinke kosten bij kijken. Gelukkig kun je je voor deze risico’s goed verzekeren. 

Als onafhankelijk adviseur werken we bij Evidens samen met verschillende verzekeraars. We gaan altijd op zoek naar de verzekering die het beste bij past bij jouw persoonlijke situatie en wensen of bij je bedrijf. Wij helpen je bij het afsluiten en up-to-date houden van je verzekering en zorgen voor een snelle schadeafwikkeling. Dat zorgt voor rust. 

Gratis
brandpreventiepakket

Jouw woning en inboedel vertegenwoordigen een grote waarde en natuurlijk ben je daar zuinig op. Maar hoe voorzichtig je ook bent, er is altijd kans op schade, bijvoorbeeld door brand. Het vroegtijdig signaleren en bestrijden van brand kan de materiële schade beperken en zelfs mensenlevens redden. Een brandpreventiepakket, bestaande uit de basisbenodigdheden, kan helpen een brand vroegtijdig te signaleren. 

Particulier

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van verzekeringen voor jou en je gezin, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de risico’s die je loopt. Te veel verzekeren is niet nodig. Je wilt alleen verzekeren wat echt belangrijk voor je is en voor de risico’s die je zelf niet kunt dragen. Maar te weinig verzekeren kan tot grote financiële problemen leiden. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. 

Samen schatten we in welke risico’s je zelf kunt dragen en welke je wilt afdekken. Wij bieden verschillende verzekeringen, van opstalverzekering tot aansprakelijkheidsverzekering, van reisverzekering tot verzekering van je auto. Wij helpen je bij het afsluiten en up-to-date houden en zorgen voor een snelle schadeafwikkeling. 

Zakelijk

Ondernemen gaat gepaard met risico’s. Als er iets gebeurt met je bedrijfsauto, de spullen in je bedrijf, het bedrijfsgebouw, je werknemers of jezelf, dan wil je dat de schade goed wordt afgehandeld zodat je snel weer verder kunt. Gelukkig kunt je de meeste van deze risico’s verzekeren, zodat de financiële impact van onvoorziene gebeurtenissen beperkt blijft. 

Als zzp’er of mkb’er kun je bij ons terecht voor al je bedrijfsverzekeringen, zowel voor schadeverzekeringen als inkomensverzekeringen, voor jezelf en/of je personeel. Wij zijn onafhankelijk. Dit betekent dat wij oplossingen inkopen bij meerdere verzekeraars. Hierdoor bieden wij jou de beste verzekering tegen een scherpe premie en een goede dekking. Bovendien zorgen we ervoor dat je nooit iets dubbel of onderverzekerd hebt. 

Maak een afspraak