Voorwaarden ontvangst gratis brandpreventiepakket

Je krijgt van ons een gratis brandpreventiepakket als je jouw schadeverzekeringspakket oversluit via ons kantoor. De looptijd van het door ons aangeboden verzekeringspakket is minimaal 1 jaar en is na 1 jaar maandelijks opzegbaar.

Onder een verzekeringspakket verstaan we tenminste drie schadeverzekeringen waaronder; een aansprakelijkheidsverzekering, inboedel/opstalverzekering en een autoverzekering. Ook voor kleine verzekeringspakketten kunnen we voor jou vaak een besparing realiseren.

MAAK EEN AFSPRAAK
Neem contact met ons op om jouw huidige verzekeringspakket met ons door te nemen. Dat kan op twee verschillende manieren:

  1. Bel ons via 0523-820210, voor het plannen van een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Daarin inventariseren wij je huidige verzekeringen en je ontvangt van ons binnen 5 werkdagen een nieuw voorstel. 
  2. Stuur ons een mail en voeg je huidige verzekeringspakket als bijlage toe. Wij nemen deze door en je ontvangt van ons binnen 5 werkdagen een nieuw voorstel. 

Voorwaarden:

  • Deze aanbieding is alleen geldig als je een kopie van jouw recente verzekeringspolis beschikbaar stelt.
  • Evidens Financieel Advies kan geen aanbieding uitbrengen aan personen die negatief geregistreerd staan in de hiervoor bedoelde registers.
  • Wij baseren onze aanbieding op jouw huidige verzekeringspakket en je vindt daarin vergelijkbare dekkingen en polisvoorwaarden. Wij vertellen het je ook als we denken dat een andere dekking gunstiger voor je is. Het wijzigen van de dekkingen kan andere premies tot gevolg hebben.
  • Onze algemene voorwaarden 6-2018 zijn van toepassing.