De beste
hypotheek
voor jou

Hypotheek

Het kopen van een huis is spannend. Het leukste is het zoeken naar je droomhuis, maar hoe weet je of je die betalen kunt? Het kiezen en afsluiten van een hypotheek is één van de grootste financiële beslissingen in je leven, want jouw hypotheek heeft invloed op je hele financiële situatie. Wil je weten wat je kunt lenen en betrouwbaar advies voor de beste hypotheek voor jou? Wij helpen je graag!

Toekomstbestendige hypotheek
Wij houden goed rekening met jouw persoonlijke en financiële omstandigheden en je wensen voor de toekomst. Want tijdens de looptijd van je hypotheek kan er van alles veranderen in je leven. Hierbij kunnen zich situaties voordoen die invloed hebben op je financiële situatie. Daarom kijken we samen ook naar wat de gevolgen zijn bij een scheiding, bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of bij vroegtijdig overlijden.

Beste hypotheek voor jou
Evidens Financieel Advies is volstrekt onafhankelijk en wij werken met vrijwel alle geldverstrekkers, aan wie we op geen enkele manier gebonden zijn. Daardoor heb jij een hele brede keuze, staan wij sterk in de onderhandelingen en krijg je altijd de laagste rente tegen de beste voorwaarden.

Starters

Ga je voor het eerst een eigen woning kopen? Dan komt er best veel op je af. Momenteel is kopen is aantrekkelijk, want de rentes zijn laag. Maar als starter heb je vaak nog niet zo’n hoog inkomen en kan het vinden van een leuke woning voor de juiste prijs, lastig zijn. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur helpen wij je graag bij het vinden van de startershypotheek die het beste past bij jouw situatie en budget. Daarnaast onderzoeken we de verschillende mogelijkheden voor woningsubsidie voor jou.

Doorstromers

Heb je een eigen woning en ben je van plan om een ander huis te kopen? Dan is het als doorstromer goed om over een aantal dingen na te denken. Wat is de overwaarde van je huidige woning? Moet je eerst je oude woning verkopen? Kan je hypotheek mee verhuizen? 

Er zijn verschillende hypotheekvormen maar niet elke vorm is geschikt voor jou. Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rij zodat je de meest optimale doorstroomhypotheek kunt afsluiten die aansluit bij jouw situatie.

Senioren

Kun je een hypotheek krijgen als je al AOW ontvangt of binnen 10 jaar de AOW-leeftijd bereikt? Gelukkig is er sinds kort meer mogelijk voor senioren. Hierdoor kun je misschien wél dat andere huis kopen of je hypotheek oversluiten vanwege een lagere hypotheekrente. 

Misschien wil je de overwaarde gebruiken voor het toekomstbestendig maken van je woning. Wat je hypotheekwensen- of vragen ook zijn, kom langs voor een persoonlijk gesprek. Wij brengen jouw financiële situatie in kaart, rekening houdend met je (aankomende) pensioen.

Energiezuinig en comfortabel wonen

Het verduurzamen van je woning wordt steeds belangrijker want in 2050 wil Nederland energieneutraal zijn. Verder is energiezuinig en duurzaam wonen niet alleen goed voor de planeet, het biedt jou zelf ook veel voordelen:

Huis
 • Je bespaart geld
  Met een goed geïsoleerde woning en bijvoorbeeld een zuinige ketel, zonneboiler of zonnepanelen ben je veel minder geld kwijt aan stookkosten. 
 • Je woont comfortabeler
  In een duurzame woning tocht het niet, is het gelijkmatig warm, voelen de vloeren niet koud aan en er is steeds aanvoer van verse lucht.
 • Je bent minder afhankelijk van externe partijen
  Het energieverbruik van een duurzame woning ligt flink lager waardoor je minder afhankelijk bent van prijsstijgingen van elektra of gas. Met een energieneutrale woning (je wekt evenveel energie op als dat je nodig hebt) kun je zelfs helemaal onafhankelijk zijn van een energiemaatschappij.
 • Je hebt meer kans op een (voordeliger) hypotheek
  Als je een woning koopt en van plan bent deze te verduurzamen, dan kun je een hoger hypotheekbedrag krijgen. Daarnaast zijn er hypotheekverstrekkers die een woning met energielabel F of G niet willen financieren. 

Er zijn dus meerdere redenen waarom het interessant is om je woning te verduurzamen. Wil je weten hoe je jouw huis energiezuiniger en duurzamer kunt maken? 

Benieuwd hoeveel 
hypotheek je kunt krijgen?

Ben je op zoek naar een koophuis, heb je bouwplannen of ben je gewoon benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Met de handige rekentool bereken je eenvoudig wat je maximaal kunt lenen. 

Voor alle geldverstrekkers

Maak een afspraak